Nis

Okulumuz 4-B sınıfı öğrencileri "Architects Of Our Sustainable World" (Sürdürülebilir Dünya 'nın Mimarları) eTwinning projesi ile 6 ülkeden ortakları ile Dünya'nın sorunlarına değinmektedir.

Şbt

Okulumuz 3/C sınıfı öğrencileri "Architects Of Our Sustainable World " e Twinning projesine Zümrüt METE  öğretmenimiz rehberliğinde çevresel sürdürülebilirliğe yönelik farkındalık çalışmalarına katılmaktadırlar.

6 farklı ülkedenin öğretmenleri ve öğrencileri ile yürütülen proje ile öğrenciler gıda,enerji sürdürülebirliği,geri dönüşüm,yeniden kullanım ve çevresel uygulamalara da yer vererek sürdürülebilir çevreye katkı sunmaktadırlar.

Ara

Zerrin Bostan öğretmenimizin Meraklı Dahiler'i Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladı.

Ara

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar'ı Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası kapsamında kendi elbiselerini tasarladılar.

Ara

Zümrüt Mete öğretmenimizin 3/C sınıfı öğrencileri yaptıkları çeşitli etkinliklerle Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı kutladı.

Zerrin Bostan öğretmenimizin Meraklı Dahiler Sınıfı

"İnsan Hakları ve Demokrasi Haftası"nda sabah sporunu hangi dansla yapacağını ,seçme hakkını kullanarak belirledi ve kazanan "Civciv Dansı" oldu

Okulumuzun 2-B ve 3-C sınıflarının 10 Aralık İnsan Hakları Haftası etkinlikleri

Kas

Okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Zerrin BOSTAN;  7 Türk,1 İtalya, 1 Litvanya ve 1 Romanya ortaklı "Sonbahar Gelenekleri" adlı eTwinning projesi yürütmektedir.  Proje ile Meraklı Dahiler, sonbahar mevsiminde doğayı yakından inceleme fırsatı yakalayıp, sonbahar mevsiminde uygulanan geleneksel yöntemleri (Turşu yapımı, Tarhana, Sirke Yapımı, Bitki Çayı Şenliği vb.) deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Kas

Resulullah sallallahu aleyhi ve sellem" Yarın kıyametin kopacağını bilseniz bile, elinizdeki fidanı dikin!" Mübarek emrine uyduk elhamdülillah. Yeşil Vatanımıza destek.ve farkındalık amacıyla Çanta Yayınları' nın başlattığı ve Güzel İnsan Metin Özdamarlar ' ın vesile olduğu gönül kervanına katılmanın mutluluğu içide teşekkür ederim .

Kas

Burcu Güzeloğlu öğretmenimizin öğrencileri Atatürk sevgisini yaptıkları etkinlikle gösterdi.

Kas

Okulumuzun Ana sSnıfı öğrencileri Çalışkan Arılar ve Meraklı Dahiler sınıfları doyasıya eğlendi.

Kas

Gülşen Yalçın öğretmenimizin 1-E Sınıfı öğrencileri Atatürk sevgisini yaptıkları etkinlikle gösterdi.

Kas

Çalışkan Arıları içlerindeki Atatürk sevgisini sınıflarında hazırladıkları 10 Kasım panosuna yansıttılar.

Kas

Neslihan Karaoğlu öğretmenimizin 4-C sınıfı öğrencilerinin "Atatürk'ün Çocuk Sevgisi" isimli poster çalışmaları.