Çalışkan Arılar Atatürk'ün Hayatını öğreniyor, Bayrağımızı tanıyor

Ekm

Neslihan Karaoğlu öğretmenimizin 4-C sınıfı öğrencileri Gençlik Kampı'nda çok eğlendi.

Ekm

Çalışkan Arılar okulda öğrendikleri İnteraktif eğitim uygulamasını evde pekiştiriyorlar

Ekm

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar sınıfı öğrencileri yaratıcılıklarını konuşturarak eva , kağıt, makas malzemeleriyle neler yapılabileceğini en iyi şekilde gösterdiler.

Ekm

Mahalle Muhtarımız sayın Ruhi Güngör'ü Muhtarlar Günü dolayısı ile makamında okulumuz adına Okul Müdürümüz Barış Bolat ve Zarife Sığınır öğretmenimizin Çalışkan Arılar sınıfı ziyaret ettiler. Şehitler Tepesi mahalle muhtarımız sayın Ruhi Güngör'e misafirperverliği ve çocuklara muhtarlığın ne demek olduğunu, tarihçesini ,neler yaptığını, makamında bulunan tüm eşyaları en ince ayrıntısına kadar tanıttığı için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Kenan Akal öğretmenimiz 4/F sınıfı öğrencileri ile mahallemiz camiinde düzenlenen peygamber efendimiz konulu programa katıldılar.

Ekm

Zümrüt Mete Öğretmenimizin 3-C sınıfı öğrencileri kendini demokratik yollarla ifade ediyor.

Ekm

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızları parmak baskısı yaptı.

Ekm

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar sınıfı boyum kaç elma eder etkinliği yaptı ⭐⭐⭐

Ekm

Çalışkan Arılar Camiler ve Din görevlileri Haftasını Cami ziyareti ile kutladı.Sınıfta cami adabını öğrenen Çalışkan Arılar Şehitler Tepesi cami imamımızdan caminin bölümleri ve camide neler yapıldığı ile ilgili bilgiler aldı.Cami görevli İmamımıza  çocuklarımıza gösterdiği nezaketten verdiği bilgilerden dolayı çok teşekkür ederiz ederiz Camilerimizin toplumumuza kazandırdığı millî ve manevi katkıların yanında asırlardır minarelerimizden yükselen ezan sesi, şanlı bayrağımızla birlikte bağımsızlığımızın sembolü olmuştur ve olmaya devam edecektir. Şu unutulmamalıdır ki; bizler ezanımızın dinmemesi ve bayrağımızın inmemesi için şehit ve gazi olmayı şeref görmüş ve hiç düşünmeden canını feda etmiş Aziz Türk milletiyiz. Bundan sonrada daima böyle olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlar, esenliklere ve güzelliklere kapı aralamasını temenni ederiz

Ekm

Zerrin Bostan öğretmenimizin Meraklı Dahiler'i Gece ve Gündüz oluşumunu yaptıkları etkinliklerle eğlenerek öğrendiler.

Ekm

Turgut Tufan öğretmenimizin 1-A Sınıfı öğrencileri hayvanları koruma haftası kapsamında sınıflarına veteriner hekim davet ettiler.Hayvan sevgisi, koruması ve bakımı konusunda bilgilendiler.

Ekm

Zarife Sığınır öğretmenimizin Çalışkan Arılar'ı kendi yapbozlarını kendileri yaparak Eğlenceli vakit geçirdiler.