Kas

Kızılay Haftası'nı okunan şiirlerle kutladık.

Kas

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar Sınıfı Nasrettin Hoca'yı tanıdı ve onu çok sevdi.

Zerrin Bostan öğretmenimizin Meraklı Dahiler Sınıfı

4 Kasım Okul Dışarıda Gününde

"Sonbahar Gelenekleri" proje kapsamında saksılara soğan ve sarmısak ekti

Kas

Gülşen Yalçın öğretmenimizin 1/E Sınıfı öğrencileri, Kızılay haftasını yaptıkları yaratıcı çalışmalarla kutladı ♥️

Kas

Zarife Sığınır öğretmenimizin Çalışkan Arılar'ı Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kas

Gülşen Yalçın öğretmenimizin 1/E Sınıfı öğrencileri U sesi etkinliklerine yaptığı uğur böcekli hece tablosu ile devam ediyor.

Kas

Zerrin Bostan öğretmenimizin Meraklı Dahiler'i Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladı.

Kas

Bilge Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar sınıfı gençlik kampında çok eğlendiler.

Kas

Zümrüt Mete öğretmenimizin 3/C sınıfı öğrencileri yakın çevrelerini tanıyorlar. Çocukların yaşadıkları çevreyi tanımaları ve doğayı koruma bilincine ulaşmaları için doğada vakit geçirmeleri,toprağa,çiçeğe,yani doğanın kendisine dokunması gerekli.

Ekm

Esra Kaya öğretmenimizin 2/B Sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutladı❤️

Ekm

Cumali Mete Öğretmenimizin 4-B sınıfı,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı sınıf süslemesi ve şarkılarla  kutlamaya başladı.

Ekm

Turgut Tufan öğretmenimizin 1-A Sınıfı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına hazır.

Ekm

Suna Özbay öğretmenimiz İngilizce dersinde Cumhuriyet Bayramı'nı çoşkuyla kutladı.

Ekm

Neslihan Karaoğlu öğretmenimizin 4/C sınıfı öğrencileri Cumhuriyet Bayramı'nı kutlamaya hazır.

Ekm

Kenan Akal öğretmenimizin 4/F sınıfı öğrencileri yaklaşan Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla sınıflarını süslediler.