Ekm

Bilgi Kuytak öğretmenimizin Yıldızlar sınıfı öğrencileri hayal gücünü kullanarak yapraktan hayvanlar yaptılar.

Ekm

Gülşen Yalçın öğretmenimizin 1/E sınıfı öğrencileri Hayvanları Koruma haftası kapsamında,  sınıflarında misafir ettikleri veteriner hekim abilerinden çok değerli bilgiler edindiler.

Ekm

Cumali Mete öğretmenimizin 4-B sınıfı öğrencileri görsel sanatlar dersinde sulu boya tekniği ile perspektif  çalışması  yaptılar. Sınıf velilerinden olan Elif Yaşar hocamıza ,çocuklarımıza yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ekm

Turgut Tufan öğretmenimizin 1/A sınıfı Öğrencileri mahallemiz oyun parkında doyasıya eğlendiler.

Ekm

Turgut Tufan öğretmenimizin 1-A Sınıfı öğrencileri Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında mahallemizdeki camiyi ziyaret etii.

Ekm

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'nü kutladık.

Ekm

Okulumuzda bulunan çocuk dostu sevimli dostlarımız belediyemizin veterinerlik hizmetlerine aşılanarak çocuklarımızın ve kedilerimizin sağlığı güvence altına alındı.

Ekm

Çalışkan Arılar Dünya Çocuk Günü'nü coşkuyla kutladı.

Meraklı Dahiler ve Çalışkan Arılar sınıfları el birliğiyle zeytin hasatı yaptı

Ekm

Şule Kanat öğretmenimizin 3-F sınıfı öğrencileri Duyu Organlarını etkinlik yaparak öğrendi.

Ekm

Selahattin Kaya öğretmenimizin 3-B sınıfı öğrencileri beş duyu organını tanımak için etkinlik yaptı.

Ekm

Ergün TAŞ öğretmenimizin 4-D sınıfı öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde granür çalışması yaptı.

Meraklı Dahilerden# STEM #etkinliği

Ayşe, Fatma Kuzular Masalını dinledik ve ardından :Sen olsaydın kurdun içeriye girmesini nasıl engellerden?sorusundan yola çıkarak STEM projesini gerçekleştirdik

Okul öncesi dönemde Stem uygulamalarının birçok faydaları vardır.Çocukların eleştirel düşünebilmelerine,kendilerini ifade etmelerine izin verir.Ayrıca sorgulama yapmalarına ve problem çözme becerilerini gelişmelerine de yardımcı olur.STEM uygulamaları çocuklarda üretici düşünmeyi besleyen ve destekleyen önemli bir yaklaşımdır.