Namık Kemal İlkokulu

Şehitler Tepesi Mah. Çakmakoğlu Caddesi Tarsus / MERSİN
Vizyon
Ülkemizdeki ve çağdaş ülkelerdeki eşdeğer kurumlarla, yapıcı rekabet anlayışı içerisinde; işbirliğine, iletişime ve paylaşıma açık, teknolojiyi etkin kullanan, sürdürülebilir yenileşme anlayışına sahip, paydaşlarının mensubu olmaktan gurur duyduğu, başarılı kurumlardan biri olmak.
Misyon
Cumhuriyetin temel ilkeleriyle toplumun manevi değerlerinden güç alan, bağımsız düşünme yeteneğine sahip, bilimsel ve teknolojik gelişmelerle çevreye duyarlı, araştıran ve sorgulayan, toplumsal değerleri içselleştirmiş, paydaşlarının ve hizmet alanlarının memnuniyetini esas alan, evrensel niteliklere sahip nesiller yetiştirmek.
SABAHÇI DEVRE: 07:30-12:30 ÖĞLECİ DEVRE: 13:20-18:20
KLİMA
Ulaşım
Şehir merkezinden hareket Şehitler Tepesi güzergahında hareket eden belediye otobüsleri ve dolmuşlarla ulaşım mümkün olmaktadır.
ÖZEL ÖĞRENCİ TAŞIMA İŞİ YAPAN SERVİSLER BULUNMAKTADIR.
İlçe merkezinde bulunmaktadır.